ABC Bedding is een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in de beddenindustrie. Het bedrijf heeft sinds 2013 zijn eigen studio en fotograaf in huis, die zich dagelijks bezighoudt met het ontwikkelen van nieuwe modellen en het maken van foto's van de bedden die ABC Bedding produceert. Het team van zeven professionals is gespecialiseerd in het maken van foto's die herkenbaar zijn voor ABC Bedding, met een eigen stijl en opmaak die onmiddellijk te onderscheiden zijn van andere merken.

Met bijna 15.000 foto's per jaar heeft ABC Bedding een indrukwekkende catalogus samengesteld. Deze catalogus is verdeeld in categorieën die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van iedere slaapkamer te voldoen. Elk bed dat in de catalogus wordt getoond, behoort tot de eigen modellen van ABC Bedding en is zorgvuldig ontworpen en geproduceerd om de hoogste kwaliteit te bieden aan klanten.

ABC Bedding is de trendsetter op het gebied van bedden met opbergruimte en de concurrenten wachten altijd in spanning op de nieuwe catalogus van ABC Bedding om te zien wat voor nieuwe modellen en ontwerpen er zijn gemaakt. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een leider in de beddenindustrie en heeft een grote invloed op het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe bedden.

Naast het maken van bedden voor hun eigen merk, produceert ABC Bedding ook bedden voor A-merken als private label. Het bedrijf lanceert jaarlijks nieuwe ontwikkelingen op iedere beurs en werkt nauw samen met leveranciers van stoffen om de mooiste collecties en combinaties te creëren.

Kortom, ABC Bedding is een bedrijf dat zich onderscheidt door zijn innovatieve aanpak en zijn voortdurende streven naar kwaliteit en perfectie in de beddenindustrie. Hun catalogus is een bewijs van hun toewijding aan het maken van bedden die niet alleen comfortabel zijn, maar ook mooi en praktisch. ABC Bedding is de trendsetter in bedden en blijft nieuwe modellen en ontwerpen ontwikkelen die de industrie blijven inspireren.