Magazijn

ABC Bedding is trots om een centraal magazijn te hebben in Nederland, waar we onze klanten in West-Europa kunnen bedienen met snelle en betrouwbare leveringen. Met een voorraad van 4000 tot 5000 bedden en opbergruimte in ons magazijn kunnen we onze klanten in Europa voorzien van de beste bedden die beschikbaar zijn op de markt.

Onze klanten in Europa vertrouwen op onze grote voorraden en snelle leveringen. Met onze eigen vrachtwagens leveren we bedden door heel Europa en zorgen we ervoor dat onze klanten hun bestellingen binnen 2 a 3 werkdagen ontvangen. Wij doen grotere bestellingen op basis van volle containers, die rechtstreeks vanuit onze fabriek worden verzonden.

Ons magazijn in Nederland is een belangrijk onderdeel van onze missie om onze klanten de beste service te bieden. Met onze grote voorraad en betrouwbare leveringen zijn wij de ideale partner voor beddenwinkels en andere dealers in Europa.

Word een ABC Bedding dealer en profiteer van onze grote voorraad en snelle leveringen. Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit bedden tegen een eerlijke prijs, en we zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw vragen en bestellingen.

Onze Merken

Zie de beste merk voor jouw slaapkamer