Over Ons

ABC Bedding is het nieuwe merk van TASKIRANLAR Group & UCD B.V. Het heeft meer dan 40 jaar ervaring in de industrie en handel. Met de meest technologische en hoge kwaliteitsnormen in een volledig geïntegreerde fabriek met een open oppervlakte van 100.000 m2 en een gesloten productie ruimte van 80.000 m2. Daar produceren ze bedden, onderstellen, hoofdeinden, aanvullende accessoires en bed textiel.

In het jaar 2013 en 2014 heeft ons bedrijf een grote investering gedaan in nieuwe machines. Hierdoor werken wij met de modernste productietechnologie in Turkije.

Onze producten hebben een uiterst flexibele en klantgerichte productiestructuur waardoor het kan worden toegepast in producten met meer dan 400, stof- en kunstledersoorten. Met meer dan 500 ervaren productiemedewerkers en door MRP ondersteund productiesysteem. Het doel is een jaarlijkse productiecapaciteit van 300.000 bedden, 450.000 matrassen, bedbodems, hoofdeinden, aanvullende accessoires en bed textiel.

De binnenlandse en buitenlandse markt zet zijn structuur snel voort.

Onze missie: Door een begrip aan te nemen om zo goed mogelijk aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Private label, milieu vriendelijke kwaliteitsproducten te produceren en de waarde en betrouwbaarheid van ons merk te vergroten.

Onze visie: Het leidende merk van de sector worden door continue verbetering van onze flexibele en klantgerichte productiestructuur. Om één ​​van de leidende merken van de sector te zijn, niet alleen in binnen- maar ook in het buitenland met ons technologisch en modern assortiment met hoge kwaliteitsnormen.

Onze Merken

Zie de beste merk voor jouw slaapkamer