Fabriek

Welkom bij ABC Bedding, een van de grootste spelers in de beddenindustrie. Wij zijn ontstaan in 2013 als een samenwerking tussen UCD B.V. en Taskiranlar met meer dan 40 jaar ervaring in de beddenindustrie. Onze fabriek is gevestigd op een grond van 130.000 vierkante meter in Turkije en ons team bestaat uit 700 jonge en dynamische professionals.

Wij hebben geïnvesteerd in de nieuwste technologieën en machines waardoor wij in 2013 de snelste matrassenlijn ter wereld hadden. Wij konden met onze nieuwe lijn per minuut één matras produceren en de nieuwste modellen matrassen maken. Hierdoor waren wij de modernste en snelste producten in ons segment. Op de internationale meubelbeurs in Istanbul waren wij de oogappel van de beurs waar iedereen verbaasd naar onze producten keek.

Wij zijn trots op ons brede assortiment van hoogwaardige bedden en matrassen die voldoen aan de meest actuele trends in de bedden- en interieurwereld. Onze producten zijn nu te vinden in 42 landen via onze dealers. 

Wij hebben in 2014 een centraal magazijn geopend in Nederland om onze klanten in West-Europa beter en snellere service te kunnen bieden. Dit magazijn, genaamd ABC EUROPE, heeft altijd 4000 tot 5000 bedden op voorraad, een van de grootste voorraden in Europa. Hierdoor kunnen wij binnen 2 a 3 werkdagen onze goederen bij onze dealer aanleveren en bieden wij een snelle levering en goede service.

Naast onze eigen merkbedden, produceren wij ook voor andere A-merken en maken wij veel private label bedden voor onze klanten. Wij zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit producten en service aan onze klanten.

Blijf op de hoogte van onze nieuwste trends en ontwikkelingen door ons te blijven volgen. Wij zijn er trots op dat wij een belangrijke speler zijn in de beddenindustrie en zullen blijven innoveren om onze klanten tevreden te stellen.

Onze Merken

Zie de beste merk voor jouw slaapkamer